حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

نتیجه تصویری برای طرز تهیه حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ

  • بادمجان 1 کیلو
  • عدس ا پیمانه
  • پیاز سرخ کرده ا پیمانه
  • کشک زعفرانی 1 پیمانه
  • گوشت گوسفندی 500 گرم
  • سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
  • نعناع داغ یک چهارم پیمانه
  • سیر تازه 2 حبه
  • نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم
  • گردوی پودر شده برای تزیین

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پساپس اطلاعات پزشکي درب اتوماتیک و راهبند آی دُر گاز کشی حرفه ای در تهران و حومه سایت تفریحی ایرانیان ***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.*** Heather ادبیات تعلیمی Tom راهنماي سفر و گردشگري