مواد لازم:
- مرغ: ۸ تکه
- برنج: ۵ پیمانه
- پیاز: یک عدد
- کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
- زرشک: ۲۰۰ گرم
- خلال بادام: ۱۰۰ گرم
- خلال پسته: ۱۰۰ گرم
- خلال نارنج: نصف پیمانه
- هویج: یک عدد
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- دارچین: یک قاشق چایخوری
- پودر هل: یک قاشق چایخوری
- گلاب: نصف قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: یک قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- کره به میزان لازم
- آبلیمو به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی به میزان لازم
ادامه مطلب
اشتراک گذاری در تلگرام
تبلیغات
درباره این سایت